Rreth Nesh

rreth Jona Real Estate

Jona Real Estate është një agjenci imobiliare e specializuar në shitjen dhe dhënien me qira të pronave të llojit të ndryshëm si apartamente, shtëpi, hapësira biznesi, truall, etj.

Kompania jone operon qe prej vitit 2012 ne tregun imobiliar ne Tirane, por dhe ne qytetet e tjera te Shqiperise. Cdo dite agjentet tane kujdesen te kene prona te ndryshme ne portofolin e tyre, per t'ju ofruar klienteve tane sa me shume mundesi zgjedhje dhe per te gjetur pronen e duhur qe po kerkojne!

50+

VENDNDODHJE PRONASH

20+

AGJENTË PROFESIONAL

1000+

PRONA PËR QERA

1500+

PRONA PËR TË SHITUR