Na Kontaktoni

Rreth Jona Real Estate

Jona Real Estate është një agjensi imobiliare e specializuar në shitjen dhe dhënien me qera të pronave të llojit të ndryshëm si apartamente, shtëpi, hapësira biznesi, truall, etj.