Super Hostel per shitje ne zonen e Kombinatit ne Tirane

kombinat tirane
Hotel
11 Beds
8 Baths
10 Garages
650 m²

Super Hostel për shitje në zonën e Kombinatit.
Ndërtesa përbëhet nga 3 kate, me një organizim perfekt dhe çdo sipërfaqe të përdorshme.
Prona ka një ndërtim prej 500 m2 dhe është e ndarë në; në katin e parë ka një banak shërbimi dhe një bar kafeje, në katin e dytë ka 6 dhoma dhe në katin e tretë ka 5 dhoma.
Prona ka gjithashtu dhe siperfaqe trualli te shfrytezueshme dhe vend parkingu (10 vende parkingu)
Hoteli ka vite ne treg, me klientele te ngritur, super orendi si dhe me sistem ngrohje e ftohje dhe parket.
Zona ka pësuar një zhvillim progresiv në vitet e fundit dhe dhe mbetet shumë e kërkuar për biznesin.
Me certifikate pronesie.

Property details:

Property ID: 2602
Property Type: Hotel
Property Status: Shitje
Bedrooms: 11
Bathrooms: 8
Garage: 10
Area Size: 650 m²

Features:

 • Ajer te kondicionuar
 • Ballkon
 • Garazh
 • Internet
 • Lavastoviglie
 • Mobiluar
 • Oborr
 • Pajisje Kuzhine
 • Parket
 • Pishine
 • Vaske dushi
 • verande

Property address:

Supermarket
Station
Restaurant
Hospital
School
Park
kombinat tirane

Property Views: